zondag 21 juni 2015

Boekboetiek is jarig en trakteert!


Op een goede dag in de lente van 2012 besloot ik dat het tijd werd voor mijn eigen plekje op het wereldwijde web. Een plek waar ik al mijn hersenspinsels over boeken en lezen de vrije loop zou kunnen laten. Een paar weken later was Boekboetiek een feit. Dat mijn blog exact drie jaar later ook effectief trouwe lezers zou hebben en me zoveel leuke dingen zou brengen, had ik nooit durven hopen. Om jullie te bedanken voor al jullie bezoekjes en reacties, geef ik twee leuke prijzen weg!

Nog tot en met zondag 28 juni a.s. maak je kans op het romantische boek De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes (mijn recensie lees je hier) of een pakketje kleuren-voor-volwassenen, met daarin drie kleurboeken en een setje kleurpotloden.


Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen?
Heel weinig! Laat gewoon een reactie achter onder deze post waarin je vermeldt welke prijs je graag zou winnen. That's it!

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en heeft daarna drie dagen om te reageren. Komt er binnen die tijd geen reactie, dan ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Veel succes allemaal!

Deze winactie is helaas afgelopen.


27 opmerkingen:

  1. Gerrianne Vittorioso21 juni 2015 om 11:07

    Gefeliciteerd!

    Ik zou heel graag 'De laatste liefdesbrief' van Jojo Moyes willen winnen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke win-actie.
    Ik doe mee, maar laat de prijs aan jou over voor welke jij mij gunt, want ik vind ze allebei leuk en kan niet kiezen. Sorry, mijn sterrenbeeld is Tweelingen. Moet wat verzinnen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Annelies! Ik wil je een gelukkige verBLOGdag wensen, maar ga niet mee doen aan de wedstrijd vermits ik dat leuke boek van Jojo Moyes zelf al in de kast heb staan en vooral stempelafdrukken in kleur die ik later in kaartjes verwerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Katrien Schiepers21 juni 2015 om 12:44

    Wat fijn dat je al zo lang bezig bent: de tijd vliegt echt met bloggen!
    Ik kies toch wel voor de kleurset, want mijn boekenkast puilt ondertussen al een beetje uit. (Hoewel Jojo Moyes ook wel een hele goede schrijfster is, hoor.)
    Nog veel plezier met bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkige blogverjaardag!! Dan is jou blog een half jaartje ouder dan de mijne :-) Dat kleuren is niet echt iets voor mij, maar ik ben wel fan van Jojo, dus ik zou graag De laatste liefdesbrief winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk dat je zulke leuke prijzen weggeeft! Ik doe zeker mee :)
    Ik zou graag het boek van Jojo Moyes willen winnen, omdat ik zelf al een kleurboek voor volwassenen heb (die ik overigens geweldig vind).
    Heel toevallig, maar ik vier op 28 juni mijn verjaardag (ben op 26 juni echt jarig), dus heel toevallig dat je winactie tot die datum loopt!
    In ieder geval heel erg gefeliciteerd met je blogjubileum, op naar de volgende blogverjaardagen!
    Liefs Rowan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dominique boormans21 juni 2015 om 16:04

    Gefeliciteerd!!!
    Ik zou het pakketje kleurboek-voor-volwassenen willen winnen, omdat ik er dan eentje aan mijn moeder en mijn oma geef. We zijn alle 3 gek op dit soort dingetjes!! en ik ben geslaagd dus het zou een super verrassing zijn!! Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ThreeCupsOfFantasy21 juni 2015 om 16:19

    Gefeliciteerd! Ik zou De laatste liefdesbrief willen winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Proficiat met je mooie blog en de vele lezers die hun weg gevonden hebben! Ik ben best wel benieuwd naar het boek van Jojo Moyes, je recensie heeft me nieuwsgierig gemaakt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Proficiat met je blogverjaardag! Ik laat de winactie over aan anderen want ik heb deze boeken al :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd! 3 jaar alweer, dat is al een tijdje. Dat je nog maar velen jaren gaat bloggen! Na het lezen van Voor jou ben ik erg benieuwd naar de andere boeken van Jojo Moyes. Het lijkt me ontzettend leuk om De laatste leifdesbrief te winnen.
    Veel succes voor de anderen die meedoen met de winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Graag zou ik kans maken op het kleurpakketje! Kunnen we hier heerlijk tegelijk samen kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anne van Egmond22 juni 2015 om 20:46

    Allereerst gefeliciteerd! Wat een leuke actie! ik zou graag de laatste liefdesbrief willen winnen! Een tijdje geleden vond ik voor jou bij de kringloop. Ik zou graag ook de laatste liefdesbrief willen toevoegen aan mijn boekenkast!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Drie jaar alweer! Van harte! Ik wil graag meedingen naar het kleurpakket. Lijkt me leuk om eens te proberen. Nog vele jaren! Judith van De Boekblogger

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wauw gefeliciteerd! de liefdesbrief staat al een tijdje op mijn TBR, zou hier dan ook graag kans op maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. laetitia stragier23 juni 2015 om 14:41

    Proficiat met de blogverjaardag! Ik zou supergraag het boek van Jojo Moyes winnen, lijkt me heerlijk om te lezen deze zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Proficiat! Hopelijk nog vele jaren erbij. Je recensies zijn altijd de moeite om te lezen. Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik zou graag de roman winnen. Vele groeten, Jolien

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Van harte gefeliciteerd en op naar de 5 jaar ;)
    Ik doe heel graag mee voor het boek: De laatste liefdesbrief....maar dat pakketje kleuren voor volwassenen spreekt mij ook enorm aan...zijn beiden mooie prijzen ;)
    Groetjes,
    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
    Ik zou graag mee doen voor het boek De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Geniet er maar lekker van en ik kijk uit naar alle blogs die nog gaan komen! Wat een leuke prijzen! Ze zijn allebei leuk om te winnen, maar graag maak ik kans op het kleuren-voor-volwassenen pakketje! Het boek wil ik heel graag lezen, maar de kleurboeken kun je gezellig samen kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat leuk! gefeliciteerd, het boek van Jojo Moyes spreekt mij erg aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wouter Rattier27 juni 2015 om 23:07

    Wat fijn dat ik je blog net op dit moment ontdek, zag een link op een ander blog naar deze via een top 10 lijstje :D Gefeliciteerd, drie jaar is snel voorbij als je iets met passie doet niet? ^^

    Ow en voor de kans tot prijs, lichte voorkeur voor de roman, maar andere keuze mag ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuk! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Graag zou ik kans maken op het boek De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes! Lijkt mij weer een fantastisch boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het boek 'De laatste liefdesbrief' lijkt me een heerlijk verhaal om in weg te dromen en wil ik graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heel erg bedankt voor de felicitaties iedereen! De winnaars hebben ondertussen een mailtje ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen